corniel.nl

Toggle
Hello World
X

stukken in het gras

ik zag stukken in het gras -
en paarden grazen
en een zwarte dame
ik hoopte - dat jij het was

Noorderlicht

2012-01-21» Virus-infectie opgelopen. Gelukkig is alles nu weer opgeschoond. Wormen zijn niet goed voor je website.

2011-03-10» Het idee was er al lang, maar nu eindelijk is het bellenvat er ook in kleur (als je dat wilt).

2010-12-16» Vandaag maar eens eindelijk m’n fotobox afgerond. Inclusief animaties. Joepie!

2010-07-06» De Tour is weer begonnen! En wat is een Tour de France zonder tourspel? Precies! Daarom: www.tourploeg.nl.

2010-05-28» Vicent de Boer en Sjoerd Hemminga van Delft Games ontwikkelenden een zeer verslavend spel: Rocking Rackets. Al weer enige uren zijn op gegaan aan het online tennis­managertje spelen. Wees dus gewaar­schuwd.

2010-05-04» Zelf heb ik niet zo veel met nu.nl (lees het zelden), maar het fleurt de site lekker op. Daarom vanaf nu de laatste vijf berichten ook op corniel.nl.

2010-05-03» Een Facebook-, tijdrijden.nl, en een TJIP WK­2010 voet­bal­pool-link toege­voegd. Ver­der een mooie mouse-over ge­maakt voor ‘de zoen’.

2010-05-02» M’n kilometerstand toegevoegd. Deze haalt de actuele stand op van de server thuis.

2010-05-01» Kleine css-aanpassingen ge­daan. Er is navigatie toegevoegd aan de ‘gedichtjes’. Hier­door kan je ze allemaal doorklikken. Toen ik daar toch mee bezig was, heb ik er ook maar eentje toegevoegd.

2009-11-19» Vandaag eerwaarde vriend Bruco toe­gevoegd. Voorwaar een grote stap voor­waards. Het betreft hier namelijk bloggen met een hoofdletter B.

2009-06-19» Zo als u kan zien is hier work in pro­gress. Voor het eerst in maanden is er weer iets aangepast. Wie het ziet, mag het zeggen.

Jan Nobel
Bellenvat
Bruco - Per angusta ad augusta
Nøbel
Wiskundemeisjes
www.tijdrijden.nl
Rocking Rackets
Krypto
Toerploeg.nl - FietsForum
Mijn naam is Corniel Nobel. Ik ben profesioneel software engineer (programmeur). Deze website is een privé­project. Het toont een aantal van mijn interesses (maar zeker niet allemaal). Hieronder vallen wielrennen en schaken, wat ik beide in (amateur) wedstrijdverband doe. Ik ben actief lid van de De Delftsche SchaakClub, Schaak­vereniging Leiderdorp en de Leidse Ren- en Toer­vereniging Swift. Sinds kort heb ik ook iets wat voor een blog zou moeten doorgaan. Ik schrijf daar over wielrennen, en tijdrijden in het bijzonder, en over mijn ict-lief en -leed: Hello World! Onder mijn vele digitale vrienden bevinden zich onderandere: Bruco, Jan Nobel en m’n liefje. Mijn favoriete bijbel­citaat is Ezechiël 25:17: “En Ik zal grote wraak met grimmige straffingen onder hen doen; en zij zullen weten, dat Ik de HEERE ben, als Ik Mijn wraak aan hen gedaan zal hebben.” Dat heeft vast meer te maken met een bepaalde film, dan met de oorsprong van het citaat. Waarvan acte.