Timo

Timo, die naam zegt u wellicht niets, maar dat is een groot renner in de dop. Met zijn korte lijf en zijn vlieggewicht van acht pond is geen berg te hoog. En hij kent als geen ander de mantra’s van een goede training: op tijd eten en heel veel rust. Zoals Joop al zei: de koers wordt gewonnen in bed. Heden is een kampioen geboren.

De koersfiets van Timo

Uitvoerige testritten door oom en vader

De talentbegeleiding

2 Responses to “Timo”

  1. meqiza says:

    Hey broer,

    wat een gaaf fietsje zeg.. ben benieuwd wanneer hij er op kan (duurt nog wel even denk ik!) Ik heb hem ook in het echt mogen aanschouwen maar ‘k durfde er toch maar geen test ritje op te maken haha tot donderdag!

    Liefs

  2. [...] de berg Timo niet naar Mohammed Aap komt, zal Mohammed Aap naar de berg Timo moeten gaan. En aangezien Aap zelf [...]

Leave a Reply