NRC

Er zijn van die moment dat je resultaten niet om over naar huis te schrijven zijn. Blogwaardig zijn ze dan doorgaans even min. Of juist wel: ter leering ende vermaeck. Bij dat laatste moet je dan wel lijdend voorwerp willen zijn. Hoe het ook zij: mijn resultaat vandaag tijdens de Zuid-Holland Tijdritcompetitie op het thuisparcours te Woubrugge, behoort tot deze categorie. Helaas…

Als het fietsen dan niet wil lukken zijn er soms leuke dingen te melden. Zo werd ik herkent door de Nederlands Kampioen Tijdrijden Elite (één treedje onder de profs). Niet dat we dagelijks bij elkaar op de koffie komen (dat bocht drink ik niet), of omdat we vroeger samen geknikkerd hebben, nee, hij won de eerste editie van de TijdstrijdersCup. Vandaar.

Van hele andere orde van herkenning door een gerenommeerde wedstrijdroeier. Hij kwam aan z’n vorm werken voor het aanstaande WK (in Nieuw Zeeland, bofkont!)
– Jij bent toch Corniel van forum.fiets.nl?
– Euh, ja, dat schijnt.
– Ja, ik herkende je fiets.

Hij was niet de enige. Kom ik ’s avond thuis, lees ik op datzelfde wielerforum het volgende: Bekend forumlid in NRC!

Tja, was dat tacxen toch nog ergens goed voor.

4 Responses to “NRC”

 1. Bruco says:

  Wielrennen (of wat daarvoor moet doorgaan) is ook publiciteit pakken. En NRC staat dan wel een treetje hoger dan de Mare. Ik broed op revanche…

 2. Corniel says:

  Wellicht dat de NRC een treedje hoger is, maar jij bent naam en toenaam genoemd. Zover heb ik het niet geschopt.

 3. Lutek says:

  “Ik herkende je fiets” …. nou ja zeg.
  Een dubieuze herkenning.

 4. Corniel says:

  @Lutek: zo gaat dat. Je hebt een nietszeggend hoofd, middelmatige prestaties, en een mooie fiets.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.