Leenwiel

Ik heb een naam hoog te houden als het gaat om het vergeten van noodzakelijke attributen. Ik vergat al eerder schoenen, een volledige tas met kleding, eten en drinken tijdens een cyclo, een regenjack, en ongetwijfeld nog veel meer. Vandaag kan ik aan dat illustere rijtje een fietspomp toevoegen.

Aangezien m’n HED H3 voorwiel is voorzien van een tube met latex binnenwerk is deze in geen tijd zacht. Zonder pomp begin je dan niet veel. Gelukkig wilde Christian wel een wiel uitlenen. Baten deed het niet, want ik reed niet best. Net onder de 15 minuten (14:54,63), maar best was het niet.

Tot overmaat van ramp zit er nu een (mini)slag in dat wiel. Heb ik weer…

2 Responses to “Leenwiel”

  1. Bruco says:

    En als je nu van alles (fietsen, schoenen, kleding, voedsel, pomp) ‘ns standaard een tweede exemplaar in de auto zou laten? Oh nee, je zou immers ook de auto vergeten…

  2. Corniel says:

    Ik heb inmiddels van veel zaken (pomp, schoenen, wielen) een reserve-paar. Toch gaat het nog steeds af en toe mis…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.