Cyclisch

Er zijn van die terugkerende fenomenen in het leven. Oranjegekte, de legging, en wat frequenter: de seizoenen. Met dat tweede misschien een beetje, maar vooral met dat laatste houdt mijn wielerleven redelijk gelijke pas.

In het voorjaar komt de Blade van stal de muur, en begint het wedstrijd seizoen, in de zomer, wordt er veel getraind in korte broek (op de mooi-weer Gazelle), en dan na de Monstertijdrit komt er de klad in. Dat was in 2008 zo, in 2009 ook, en dit jaar weer. Met de aanschaf van de cyclocrosser werd een winterslaap voorkomen, en wordt er na een maandje slapen weer getraind!

Toch is er ook ieder jaar weer een leermomentje: Vorig jaar begon het trainen voor het nieuwe seizoen in december, dit jaar reeds een maand eerder! We gaan vooruit.

Vandaag tijdens woon-werk was er authentieke winterpret (he waar kennen we dat van). Gelukkig hebben we de foto’s nog:


Op weg naar Zoetermeer (halverwege)


Een échte fietser, kan foto’s maken tijdens het fietsen.


Een mooie voor Raad de plaat


’t Is net kunst…

One Response to “Cyclisch”

  1. Jizka says:

    Aah hehe, je bent weer wakker!

Leave a Reply