Wielertoerist

Ik heb een naam hoog te houden als het gaat om het vergeten van noodzakelijke attributen. Ik vergat al eerder schoenen, een volledige tas met kleding, eten en drinken tijdens een cyclo, een regenjack, en meest recent nog een fietspomp. Vandaag vergat ik mijn snelpak. Nog niet zo onhandig als een heel tas met kleding maar toch extreem hinderlijk als je een stukje wilt gaan fietsen. In spijkerbroek gaat het h’m toch niet worden.

Gelukkig parkeerde vandaag in Bleiswijk Gerjan zijn auto naast mij. Naast een snelpak had hij ook een gewoon setje wieler(toerist)kleding bij zich. Over hoe het me stond waren de meningen verdeeld:

De beer uit Den Haag was zo vriendelijk dit voorval digitaal vast te leggen en met de wereld te delen via twitter. Hopelijk leidt het de aandacht een beetje af van de tijd die ik vandaag reed. Die was zelfs wielertoerist onwaardig.

One Response to “Wielertoerist”

  1. [...] jaar vergat deze wanabee-wielertoerist nog een snelpak voor een tijdritje in Bleiswijk, voor deze editie (dit maal het officiële District [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.